Logo award 2017

De verkiezing

Iedere dag zit de redactie van DagjeWeg.NL met de neus boven op alle ontwikkelingen op het gebied van dagtoerisme in Nederland. In 2009, 2010 en 2015 reikten we de DagjeWeg.NL Award uit voor het best gewaardeerde uitje. Dit jaar zetten we toeristische aanbieders opnieuw in het zonnetje en nomineerden we tien aanbieders die kans maken op de DagjeWeg.NL Award 2017! Een spannende strijd die zich op DagjeWegAward.NL afspeelt.

Nominaties

De redactie van DagjeWeg.NL nam verschillende overwegingen mee in de uiteindelijke nominaties. Welke uitjes zijn populair op DagjeWeg.NL en op DagjeWeg.NL Tickets, waar kun je een hele dag met een gezin of klein gezelschap doorbrengen en welke uitjes worden goed beoordeeld? Door deze selectiecriteria toe te passen kwamen we tot de tien geselecteerden. De, in totaal tien, genomineerden hebben tot en met woensdag 11 oktober om publieksstemmen te werven. Op donderdag 12 oktober maken we de winnaar bekend!

Prijzen

De winnaar van de DagjeWeg.NL Award 2017 krijgt een promotiepakket met een mediawaarde van € 5000,- op DagjeWeg.NL aangeboden. Voor de tweede plaats is er een campagne van € 2500,- beschikbaar en de nummer drie wint een campagne ter waarde van € 1000,- *. * De gewonnen prijzen zijn niet in te zetten tijdens vakantieperiodes en feestdagen en gelden niet in combinatie met acties. Wie wint de DagjeWeg.NL Award 2017? Kies uit de tien, door de redactie genomineerde, uitstapjes een nummer 1, 2 en 3. En maak bovendien kans op een leuk dagje weg!

Vorige verkiezingen

Bekijk de genomineerden en de nummers 1, 2 en 3 van de DagjeWeg.NL Award 2015.